Mountaineers Clubhouse and Climbing Plaza

Project 28 of 29

Mountaineers Clubhouse and Climbing Plaza — Seattle, WA

The Mountaineers of Seattle

Along with the remodel of Building 67 as the Mountaineers’ new clubhouse, the site design replaced an existing garage with landscaped public open space, pathways, a rock amphitheater and an outdoor climbing wall. The open space south of the clubhouse is flanked by manmade steep slopes on the west and south sides of the climbing plaza. Site design involved coordination with the geotechnical engineer to establish design criteria for the stabilization of the designated Environmentally Critical Area steep slopes around the plaza, and the design of grading, paving, drainage, utility connections and temporary erosion control.

Category:

Related Projects